welkom

in de familie

Om je te bedanken om aan onze kant te staan en samen met ons op avontuur te gaan, geven mijn familie en ik je maar al te graag een hoop cadeaus in de vorm van een klein maar fijn getrouwheidsprogramma. 

Graag meer weten? Neem hier een kijkje!

points saving

Verzamel punten in je spaarpotje voor elke actie die je doet! Geef je mening en ontvang 10 punten, breng een vriend(in) aan en ontvang er 20, koop een box en ontvang tot 30 punten!

“En wat heb ik daarbij te winnen?” Leuke badges met visjes, een kledingstuk uit ons iconische assortiment of een aankoopbon van € 50. 

birthday gifts

Wat is voor de kids belangrijker dan hun verjaardag? Om hun grote dag te vieren heb ik voor elk van hen een kleine verrassing bedacht!

Om hen een plezier te doen hoef je enkel hun voornaam en verjaardag op te geven, en jullie adres. Ik zorg voor de rest!

tips and tricks

Supercommerciële nieuwsbrieven die je inbox doen dichtslibben? Nee, dank je. Daar pas ik voor! Hier krijg je een abonnement op het Krantje van Maurice! Op het programma: tutorials en DIY’s om alleen of met je kids te doen, leuke quizjes, superhandige checklists, een uitnodiging achter de schermen van Bonjour Maurice maar ook artikels waarmee je iets bijleert! 

En om meteen goed te beginnen ...

Ik geef je een kortingsbon van 10% om te gebruiken bij je eerste bestelling (in de winkel of online). Gebruik hem goed!