maurice beantwoordt

je vragen

DE box

De box is jouw selectie kledingstukken voor één enkele prijs. Ik stel je 3 formules voor (met 5, 7 en 9 stuks). Jij kiest de inhoud ervan!

Natuurlijk! Dat is net de magie van de box: afhankelijk van de kledingbehoeften van je kind of naargelang de maat van de broertjes of zusjes, stel ik 3 formules voor die je naar believen kunt invullen

Zelfs niet! Geen abonnement, geen onaangename verrassing. De box is een eenmalige aankoop voor een magische garderobe.

Oh nee, dan zou de magie van de vele combinaties verloren gaan ...

Je hebt exact 30 dagen de tijd om een of meerdere artikels die je/jullie niet bevallen om te ruilen (gratis in België). Het is echter niet mogelijk om één enkel stuk te retourneren voor terugbetaling. Dan moet je de hele doos retourneren.

Gewoonweg omdat elke formule één enkele prijs heeft, ongeacht de gekozen stuks en hun eenheidsprijs! Je kunt dus tot 60% besparen, supercool toch? Bovendien zijn mijn kleertjes omkeerbaar, dus een capsule met kleding van Bonjour Maurice wordt een garderobe met tal van combinatiemogelijkheden om waardevolle tijd en plaats uit te sparen.

Tweedehands

Om de kleertjes van Bonjour Maurice een tweede leven te geven (tijdens een flash sale elk laatste weekend van de maand), recupereer ik de kledij die te klein is geworden – ongeacht de staat maar met uitzondering van ondergoed – in ruil voor een aankoopbon van 20%.

Het is simpel! Breng je artikel gewoonweg binnen in de winkel. Te ver? Stop het in een pakketje! Vul het retourformulier in en steek het in je pakket bij de kledij. Stuur dan alles naar mij op het adres: Kasteleinsplein 22 - 1050 Brussel. Je krijgt je aankoopbon rechtstreeks in je mailbox. 

Ik aanvaard alleen stuks van Bonjour Maurice, zelfs versleten kledij om te recycleren. Overweeg bij kledij van andere merken om ze weg te geven of te upcyclen!

De flash sales met tweedehandskledij vinden telkens het laatste weekend van de maand plaats gedurende slechts 48 uur! De verkochte artikelen zijn zorgvuldig gewassen, gestreken en aandachtig beoordeeld om je de meest correcte prijs voor te stellen.

Je tweedehandsaankopen kunnen spijtig genoeg niet omgeruild worden. 

1 binnengebracht stuk = 1 aankoopbon van 20% op het artikel van je keuze (behalve boxen), een jaar lang geldig, in de winkel of online!

Ethiek

Voor superzachte kledij die lief is voor de gevoelige kinderhuid en de planeet heb ik ervoor gekozen om 100% biologisch of gerecycleerd katoen te gebruiken! Staat er polyester op het etiket? Dat is momenteel het enige materiaal waarvan we een supercomfortabele elastische riem kunnen maken!

Ja, met het GOTS-label (Global Organic Textile Standard) en dat is niet niets! Dat betekent dat meer dan 95% van mijn vezels afkomstig is uit de biologische landbouw en dat de productieateliers de sociale en ecologische normen naleven.

Mijn kleertjes worden ontworpen in België en gemaakt in Europa (in Portugal, Turkije en België). Het gaat om transparante ateliers die de ethische en sociale normen naleven, met goed betaalde werknemers, redelijke werkuren en toegang tot sociale bescherming.

Niet echt. Dankzij onze korte productieketens en een rechtstreekse distributie kunnen we de juiste hoeveelheden produceren en eindigen we met 0% onverkochte producten! De zeldzame eindereeksartikelen worden het volgende jaar opnieuw in de verkoop gebracht, of we verkopen ze voor een klein prijsje in onze hoek met 'laatste stuks’.

Leveringen en retours

In de winkel of rechtstreeks bij je thuis! Mijn kleertjes van Bonjour Maurice kennen geen grenzen en kunnen overal ter wereld bezorgd worden!

Jullie pakjes worden elke dinsdag en vrijdag klaargemaakt in mijn kleine maar fijne Belgische atelier en hebben doorgaans een leverduur van 3 à 5 werkdagen.

Aangezien mijn winkel in Brussel ligt, zijn dit de verzendkosten die ik hanteer*: België - € 6 (gratis vanaf € 80) Nederland en Luxemburg - € 6,50 (gratis vanaf € 80) Frankrijk en Duitsland - € 10 (gratis vanaf € 80) Europa en de rest van de wereld - € 20 (gratis vanaf € 150) *uitgezonderd douanekosten en andere taksen die de klant rechtstreeks aan de transporteur moet betalen in functie van het land van bestemming.

Stuur een mailtje naar [email protected] en we brengen het in orde!

Natuurlijk, iedereen heeft recht op een tweede kans! Elke bestelling kan geretourneerd (en omgeruild/terugbetaald) worden binnen een termijn van 30 dagen, te tellen vanaf de datum van de ontvangst van je bestelling. 

In België is de eerste retour gratis (je krijgt je retourticket bij je bestelling). Voor de rest van de wereld moet je wel retourkosten betalen.

We bereiden elk pakje met zorg voor, maar vergissen blijft menselijk (ik maak de pakjes trouwens niet zelf klaar hihi). Als je een fout of een gebrek vaststelt, stuur je pakje dan terug zoals een gewone retour, en je krijgt de kosten terugbetaald :)

Het is zo simpel als wat: volg de instructies op je retourlabel dat bij in je pakje zit. Als je het kwijt bent, kun je het hier ook downloaden. Laat ons proberen om het verkeer voor transport zoveel mogelijk te beperken aangezien de levering van pakjes een hoge koolstofvoetafdruk heeft! Als je twijfelt over een maat, aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar [email protected] of een berichtje op Instagram of Facebook.

De betaalmiddelen

Veiligheid is mijn prioriteit! Je kunt je bestelling dus betalen via overschrijving, met een kredietkaart (Visa/Mastercard) of debetkaart (Bancontact). Voor een optimale veiligheid zijn Stripe en Alma mijn voorkeurspartners. Overweeg ook PayPal als optie: een intelligente manier om online transacties te doen zonder dat je je bankgegevens hoeft door te geven.

Dat is zeker mogelijk! Dankzij mijn partner Alma kun je kosteloos gebruikmaken van een afbetaling in 3 keren met je bankkaart (beschikbaar voor elke bestelling van meer dan € 150 en beperkt tot € 2000).

Ja, dat is geweldig nieuws: mijn kledij van Bonjour Maurice komt nu in aanmerking voor betaling met ecocheques (alleen in de winkel)!

Na je bestelling krijg je een e-mail met onze bankgegevens (BE49 0689 4025 4571) en het bestelnummer. Je schrijft het bedrag van de factuur gewoon over op de rekening. De kleertjes zijn voor jou gereserveerd en worden binnen 2 à 3 werkdagen verzonden zodra we de betaling ontvangen