maar wie

zit er achter dit alles?

Als klein visje is het moeilijk om je eigen merk te beginnen. Logisch. Daarom liet ik mij omringen door mensen die mijn ideeën in muziek konden omzetten. Gedreven, creatieve, maar vooral super coole mensen!

Stel ik hen even voor?

Zodra ze ‘Bonjour Maurice’ zei, wist ik dat zij iets magisch met mijn projecten zou doen.

Céline, de strategische en vastberaden business woman, was veel te dromerig om in de zakenwereld te blijven. Daarom heb ik haar op sleeptouw genomen in dit avontuur... En sinds 2017 straal ik van geluk!

Overdag mama, ’s avonds superheld. Céline heeft haar missie gekozen: ‘een zinloze industrie zinvol maken’ door een ludiek concept voor een duurzame levensstijl te creëren.

Als klein meisje werd ze gewiegd door het zachte (of misschien toch niet zo zachte) geluid van naaimachines dankzij haar papa. De niet te stoppen, sprankelende en vastberaden My ligt aan de basis van al mijn creaties.

Haar grootste inspiratiebron? Haar jongens, twee kleine avonturiers die bruisen van de ideeën (en energie, hèhè). Bij My is styling echt een familieding.

Als ze niet in de eindeloze verbeelding van haar kinderen graaft, trekt ze met haar laarzen het bos in ... Een paar uur later zit ze voooooool nieuwe ideeën!

Al die lieve mensen die van dicht of van ver hebben meegeholpen aan mijn zo dierbare project! Ik denk bijvoorbeeld aan Sarah, Robin, Héline, Julie en Pernell.