Dress better

With less

Voor een klein visje is het leven niet altijd makkelijk! Zeker in de grote oceaan. Vervuiling, haaien en al die dingen ... Weet je wel? Daarom ben ik aan land gekomen! En zo heb ik mijn beste vrienden ontmoet: kinderen! Met en voor hen zet ik mij in voor een betere wereld.

Doe je mee? Ik heb een plan!

oh my gots

Ik kies voor een ecologisch en maatschappelijk verantwoord productiemodel met een supercool internationaal label: het GOTS-label.

 - Meer dan 95% van mijn vezels zijn afkomstig van biologische landbouw

 - Mijn collecties zijn ontworpen in België en gemaakt in Europese ateliers (in Portugal en Turkije) die onze sociale en ecologische normen naleven. 

Ever heard of the three Rs?

Reduce. Reuse. Recycle.

Het geheim van verantwoord consumeren voor een beter milieu.

Bye-bye overconsumptie! Kwaliteitskleren gaan langer mee. Zeker als ze genderneutraal zijn, want dan kan iedereen ze dragen. En ze zijn omkeerbaar, dus minder werk voor de wasmachine. De kers op de taart? Mijn box voor een capsulegarderobe, mijn kleine badges die gaten en vlekken verdoezelen, en mijn tweedehands koopweekends.

0% unsold

200,000 litres of water saved and 56KG of CO2 avoided per garment

2 times winner of the Brussels regional programme BeCiruclar

 De ultieme uitdaging

In mijn ideale wereld is mode ethisch verantwoord en betaalbaar. Maar dat is niet altijd zo. We moeten nog al te vaak kiezen tussen die twee ...

Daarom heb ik de box gemaakt! Daarin zit alles wat je kleine hartendief het komende seizoen nodig heeft. En dit voor een zacht prijsje.