EEN SPEELS KLEDINGSTUK OM ZICH ZELFSTANDIG AAN TE KLEDEN

Bij bonjour maurice kiezen kinderen zelf hoe ze hun kleren aantrekken. Binnenkant? Buitenkant? Alles kan, alles mag! Een gloednieuw concept met speelse en comfortabele items die uw kleine kapoen gemakkelijk op zijn eentje aantrekt.

een slim concept voor relaxte ouders

Stel u eens voor dat alle kleren van uw kinderen ... omkeerbaar zijn! Zo bespaart u niet alleen tijd én ruimte, u kunt meer looks creëren en uw kinderen hebben hun kleren altijd juist aan. Want élke kant mag gezien worden!

1 BONJOUR MAURICE KLEDINGSTUK HET IS

0
Liters water bespaard
0
Kilogrammen vermeden CO2

Duurzaamheid is de kern van wat Maurice doet. Door de hele levenscyclus van het kledingstuk te doorlopen, vermindert het merk de overproductie en onderconsumptie van textiel met een factor 10.

DESIGN

OMKEERBARE KLEDING EN MODE DIE NIET GEMAAKT IS OM 2X VAKER GEDRAGEN TE WORDEN DOOR 2X MEER KINDEREN

DE JUISTE MAAT VOOR 2 JAAR

Onze kleren gaan van kind op kind over: ze zijn duurzaam, kwalitatief, omkeerbaar, genderneutraal... Bovendien groeien ze mee! Dankzij de elastische taille en oprolbare mouwen pijpen past elk stuk zich aan uw kind aan.
IK KOOP

MAURICE'S HOME

Een distributie zonder intermediairs om onze klanten de eerlijkste prijzen te bieden

HOME SWEAT HOME

Het merk ontwerpt zelf zijn kledingstukken en verkoopt ze aan een zo eerlijk mogelijke prijs op de markt. Een rechtstreekse distributie voor een productie 'op maat’ met zo weinig mogelijk overschotten.
IK KOOP

BIOLOGISCH

Organisch katoen, gerecycleerde materialen, upcycling materiaal

VERANTWOORD INKOPEN

Al onze katoenstoffen zijn 100 % biologisch (gots-label) of gerecycleerd. Voor de planeet, want een biologische katoenproductie herstelt de vruchtbaarheid van de bodem. Maar ook voor de kinderen, want het zachtere en soepelere biokatoen vermindert het risico op allergische reacties!
IK KOOP

DE BOX

Het eerste aanbod dat ethische mode democratiseert

RATIONEEL VERBRUIK

Niet te veel, niet te weinig. Enkel wat u nodig hebt voor een slimme en duurzame kinderlook. De box maakt u het leven als ouder gemakkelijker, stimuleert uw kinderen én maakt ecologische mode betaalbaar.
IK KOOP EEN BOX

MADE IN PORTUGAL

Belgisch design en Europese productie voor een lokale economie.

ETHIEK IS KING

De collecties worden ontworpen in België. De stoffen en kleren worden gemaakt in europese ateliers met gots-certificering. Zo garanderen we correcte werkomstandigheden en een fatsoenlijk loon voor alle arbeiders in het productieproces.
IK KOOP

TWEEDE HAND

Maurice verzamelt je te kleine kleren en zet ze online elk laatste weekend van de maand

100% CIRCULAR

De tweedehandsverkoop maakt de kring van de circulaire economie rond. We creëren kwaliteitsvolle kledingstukken die van kind op kind kunnen worden gedragen. Zijn uw kinderen uit hun kleren gegroeid? Stuur ons uw bonjour maurice items terug, zodat anderen ze nog een tweede leven kunnen geven.
IK KOOP TWEEDE HAND